Casa Solutions
Uw partner in IT en 3D oplossingen

Diensten

De diensten en producten die we aan u kunnen leveren kunt u hieronder bekijken. Van IT tot 3D.
Voor afgeronde projecten kijkt u bij Projecten.

 3D Foto

Zoek je een uniek cadeau voor je vrouw, man, vriendin, beste vriend of collega...
Met een 3D foto heb je een cadeau waar weinig mensen nog kennis mee hebben gemaakt. Het is weer eens wat anders dan een douchepakket. Het lichteffect maakt het helemaal af! Zie hieronder de 3D-foto's van het gezin van Koning Willem Alexander wat het licht met dit speciale cadeau kan doen.

 

Overdag is het licht van de zon voldoende, maar wil je 's avonds ook genieten van je eigen 3D-foto? Daarvoor kan je kiezen voor een 3D-foto inclusief LED-verlichting of een waxinelichthouder.

Wil je een 3D foto voor jezelf of voor een ander? Bestel deze dan via de webshop. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de mail. Bij de mail kunt u gelijk uw foto bijvoegen.

Mobiele App iOS en Android

Het realiseren van een mobiele app is ook één van de kwaliteiten van Casa Solutions. Het ontwikkelen en de techniek hierachter is geen probleem. Samen met u maken we de beste grafische vormgeving en functionaliteiten die nodig zijn voor het leuker en makkelijker maken van uw activiteiten. De content ligt voor een groot gedeelte bij u en is ook op elk moment aanpasbaar. U weet tenslotte het best wat u wilt bereiken met de app. Wij kunnen helpen om content zo leuk en mooi mogelijk te maken, kortom u krijgt een totaal oplossing!Maquette

Het binnenslepen van opdrachten kan als ondernemer best lastig zijn.  Om je klant gelijk een beeld te geven van het uiteindelijke resultaat is een 3D print natuurlijk een mooie oplossing. Daar kwam ook Bouwkundig Adviesbureau A. Daggenvoorde achter. Zelfs de details van de houten planken zijn aan de zijkant nog te zien.

Je ziet hier ook een voorbeeld van een 3D print voor het werk van beeldend kunstenaar Alphons ter Avest. Om zijn conceptbeeld duidelijk te kunnen presenteren aan de klant is er een 3D model gemaakt van het ontwerp betreft een lichtmast voor de Nieuwe Houthaven, Spaarndammerbuurt in Amsterdam 3D Modelleren.

Heeft u een product of 2D tekeningen en wilt u daar 3D tekeningen of werktekeningen van hebben?
Met deze werktekeningen kunt u of kunnen uw werknemers gelijk de werkplaats in.
Of wilt u een 3D model om te 3D printen of 2D-files klaar voor de lasersnijder? Daarvoor bent u bij Casa Solutions ook zeker aan het juiste adres.

 3D Printen.

Met de Prusa i3 MK3S en Velleman Vertex in het bezit van Casa Solutions zijn 3D prints geen probleem voor ons. Zoals u hierboven hebt kunnen lezen kunnen we het te printen onderdeel ook voor u modelleren. Met de maximale printgrootte van 180*200*190mm (X*Y*Z) zijn er genoeg onderdelen voor u te printen. Laagresolutie minimaal 0,05mm.
Heeft u onderdelen die groter zijn dan hierboven genoemde afmetingen, is de laagresolutie te groot of wilt u uw onderdeel met metaal laten printen dan hebben we hier ook connecties voor.

Klik hier voor andere 3D-print projecten.  

Computer Dokter aan huis.

Heeft u moeite met een app installeren, is je computer helemaal vastgelopen of heeft u problemen om uw router aan te sluiten? De computer dokter aan huis (Casa Solutions) heeft de mensen en de kennis om dit voor u op te lossen.

Voor een klein bedrag €5,- voorfietskosten en €12,50 per half uur maken we al uw apparaten zoals tablet, smartphone of computer weer helemaal gezond en bij de tijd.


Website.

Krijgt u uw eigen website maar niet van de grond of geen idee waar u moet beginnen? Ook daarvoor heeft Casa Solutions de kennis in huis. Van het aanvragen van uw eigen domein tot de uitleg voor het veranderen van de inhoud. Casa Solutions sleept u er door heen!