Casa Solutions
Uw partner in IT en 3D oplossingen

Welkom

"IT en 3D in de juiste handen maakt het leven een heel stuk leuker en makkelijker" Dit is de filosofie van Casa Solutions. Wij zorgen zoals de naam al zegt voor totaal-oplossingen voor "huiselijke", verenigings en MKB toepassingen. Dus van concept en idee vorming naar technische realisatie tot aan implementatie en ondersteuning in gebruik.

Kortom, heeft u een probleem dat dringend op zoek is naar een solution, neem contact op via het contactformulier. 

3D printen

Voor als u op zoek bent naar een schaalmodel, auto- of machineonderdeel. Ook voor kleine persoonlijke dingen zoals sleutelhangers en 3D foto's kunt u bij Casa Solutions terecht!

App & Web

Bent u opzoek naar een App in iOS en Android om uw klanten beter te bedienen of bedrijfsprocessen te optimaliseren? Casa Solutions heeft alle expertise om dit voor u te regelen.

Totaal oplossingen

Voor als u op zoek bent naar een oplossing die niet meer alleen onder de noemer 3D printen of App/Web development valt. Hier ziet u de projecten die we voor diverse klanten hebben gerealiseerd.


 

Op de site kunt u lezen over Casa Solutions en welke gezichten er achter zitten. Dit vindt u in het tabblad Over Ons. Kijk ook gerust in het tabblad Diensten om diensten en producten die we al hebben opgeleverd te bekijken. Hierbij kunt u zien wat voor kwaliteit u van ons kunt verwachten. Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen voor een bepaald product of dienst. Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een email naar info@casasolutions.nl