Casa Solutions
Uw partner in IT en 3D oplossingen

Over ons  

Casa Solutions, de naam die is ontstaan door samenwerking in de Casa te Lettele. "De Casa" is een bijnaam voor de locatie waar een gezellige bijeenkomst van de jeugd plaatsvindt. In dit sociale gebeuren is een samenwerking ontstaan door oprichters, Kevin Daggenvoorde en Twan Munster. De samenwerking werd eerst ingezet voor vrijwilligerswerk en eigen projecten. Deze samenwerking verliep voorspoedig en de kennis op verschillende vlakken door onze achtergronden vulden elkaar goed aan. Het werd dus tijd om het zakelijk in te gaan zetten.

Ons team

Twan Munster

Twan Munster

Functie Co-Owner Casa Solutions

Over Van jongs af aan bezig met de wondere wereld van IT en metname andere mensen helpen met IT. Echte passie om werkende oplossingen te maken.

Opleiding Na het behalen van het Atheneum de opleiding Technische Informatica afgerond met een kopstudie Technische Bedrijfskunde op de Saxion Hogeschool Enschede. Vervolgens in het werkende leven meerdere certificerings trajecten afgerond op het gebied van management, Agile development, Lean en webdevelopment.

Ervaring 10 jaar werkzaam in de IT bij Achmea als teamleider en scrummaster van een webdevelopment afdeling. Als vrijwilliger computerdokter van Lettele, waar ik op ieder die maar wil uitleg geef over welke IT vraag dan ook. Verder voorzitter van SECL bestuur. Deze stichting organiseert allerlei evenementen voor Lettele.

Kevin Daggenvoorde

Kevin Daggenvoorde

Functie Co-Owner Casa Solutions

Over Mijn naam is Kevin Daggenvoorde. Ik ben geboren en getogen in Lettele. Ik was als kleine jongen al met mijn vader met techniek bezig. De mechatronische projecten trokken mij altijd het meest aan binnen de opleiding mechatronica, omdat je een echt probleem van je klant gaat onderzoeken en oplossen.

Opleiding Ik heb na het behalen van mijn HAVO diploma gekozen om Werktuigbouwkunde te gaan studeren op het ROC Aventus te Apeldoorn. Door deze weg heb ik veel meegekregen van productietechnieken, metaalbewerking, construeren en 3D ontwerpen in Autocad Inventor en Solidworks. Nadat ik ook hiervoor mijn diploma heb behaald ben ik gaan doorstuderen op Saxion Hogeschool te Enschede waar ik de opleiding Mechatronica volg. Mechatronica bestaat uit 3 onderdelen: Electrotechniek, ICT en Werktuigbouwkunde. Bij de laatste had ik natuurlijk al een kleine voorsprong door mijn vooropleiding. Bij Mechatronica heb ik gekozen voor het keuzevak Mastering 3D printing. Hier is mijn liefde voor 3D printen begonnen. Zoals je in het tabblad ''Diensten’’ kan zien gaan we graag met de snelle vooruitgang van de techniek mee en daar hoort 3D printen zeker bij.

Ervaring Naast mijn studie werk ik bij Emté Mensink in Bathmen en Electric Comfort in Lettele. Verder zit ik in het bestuur van Jongeren Organisatie lettele waar ik de rol van penningmeester invul.

Voor meer informatie en achtergronden van ons team kunt u kijken op onze profielen op LinkedIn.

Casa Solutions

Twan Munster

Kevin Daggenvoorde