Casa Solutions
Uw partner in IT en 3D oplossingen

3D Printen

Alle projecten die met 3D printen te maken hebben kunt u hier zien.

3D print huis.

 


Voor 1 van onze klanten hebben we een 3d model gemaakt van een architectuur ontwerp van een huis. Zo kan nog beter beleefd worden hoe het huis daadwerkelijk eruit komt te zien. Na het tekenen kan de klant het 3d model eerst van alle kanten bekijken, hierna printen we het model met onze eigen 3d printer.

Kijk zelf hoe mooi u onderstaand model kunt roteren, in en uit zoomen door uw muiswiel goed te gebruiken!
Op smartphone graag scherm horizontaal en met de vingers roteren, in- en uitzoomen.

 Dartcase. 

Bent u het ook zo zat om elke keer uw Flights van uw dartpijlen te halen. Dat hoeft vanaf nu niet meer. Met deze dartcase neemt u uw dartpijlen in bescherming tegen beschadiging en voegen wij voor u een mooie persoonlijke touch toe. 

 Sleutelwoorden.

Ter verduidelijking van een scriptie-verdediging over innoverende technieken van een studente Human Resource Management een kluis ontworpen. Hoe mooi is het dan om het gehele product 3D te laten printen?!

Deze kluis is alleen te openen wanneer alle 3 de sloten worden gedraaid met de sleutels waarop de desbetreffende sleutelwoorden op staan. De sleutelwoorden van haar afstudeerproject waren Transfer, Diversiteit en Sociale interactie en door het besef en de kunde hiermee om te gaan heeft ze het afstuderen tot een goed eind gebracht(De kluis open gekregen) en is ze: "Fit for the Future"

Ze is afgestudeerd met een 8 en we zijn blij dat Casa Solutions hieraan heeft kunnen meewerken door dit te ontwerpen en 3D te printen!

Make-up en sieradenhouder.

We kregen een opdracht binnen om een make-up, sieradenhouder te ontwerpen aan de hand van een foto die we van de klant toegeleverd kregen. Vanaf de foto hebben een 3D-model gemaakt en de(door de klant) gewenste afmetingen toegepast. Het voordeel van het laten ontwerpen van je eigen 3D modellen is dat je ook gemakkelijk persoonlijke details in het ontwerp kan aanbrengen. Zo is in dit ontwerp de naam van de klant in het ontwerp gevoegd, zoals u hieronder kunt zien.

 Volvo Louvre onderdelen.

Een oud klasgenoot die veel aan Volvo's sleutelt kwam met de vraag of wij montagebeugels konden printen voor hem. Hij had hier geen 3D tekeningen van, maar alleen een echt product. Hiervan hebben we een 3D model gemaakt en op onze 3D printer uitgeprint. Hieronder het proces in foto's:

Heeft u meer vragen of opmerkingen over de opgeleverde producten/diensten die we hebben opgeleverd?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de Mail die u beide kan vinden op het tabblad Contact.