Casa Solutions
Uw partner in IT en 3D oplossingen

App, Web en Software

Meldcode App

Een app om kindermishandeling volgens een gestructureerd stappenplan te kunnen melden. De app is gemaakt in samenwerking met BOinK. 


 

De app is ontwikkeld met het gebruik van het Xamarin platform. Het voordeel is dat functionaliteiten maar 1 keer ontwikkeld hoeven te worden en op iOS als Android platform te gebruiken zijn op zowel smartphones als tablets. Content is realtime te beheren via WordPress backend. 

Stiefeltocht App

Weer een interessante opdracht: een app maken om wandelen voor lettelenaren en toeristen boeiender of spannender te maken. 


De Lettele Tour bestaat uit een route die is gebaseerd op de route ''Krange op de weg'', maar nu met meer informatiepunten. Deze informatie is op te vragen met je mobiele telefoon. U scant eenvoudig de Qr-code dit ook op het bord aanwezig is. U kunt uw route afstemmen op uw belangstelling. Daarvoor is te kiezen uit de categorieën; Historie, Cultuur en Natuur die in het beginscherm te selecteren zijn.

Heb je na de wandeltocht pas zin om je te verdiepen? Ook dat valt onder de mogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om je e-mailadres achter te laten in het begin van de tour. Hiermee kan je links toegestuurd krijgen van de punten waar je allemaal bent geweest. Zo kan je ook na de wandeltocht nog genieten van je wandeltocht.

 Computer Dokter inloop spreekuur.

Vanuit de ouderenbond KBO en uit het dorp Lettele is het verzoek gekomen om ouderen te gaan helpen met alledaagse problemen met Laptop, Tablet en Smartphone. Hieruit is het concept van een spreekuur ontstaan. Dit concept is uitgebreid met meer vrijwilligers en toegankelijk gemaakt voor iedereen. 

 

Op vrijwillige basis blijft Casa Solutions zich hiervoor inzetten. Hiernaast heeft Casa Solutions betaalde dienstverlening om aan huis te helpen, kijk hiervoor bij diensten.

Gedeeld Goed Lettele

Vanuit het Bestuurlijk Overleg Lettele(BOL) is de vraag ontstaan om een concept neer te zetten voor verenigingen om spullen met elkaar te delen. Dit heeft geleid tot een concept beschreven op Lettele.nl.

Casa Solutions heeft hiermee aangetoond om met hulp van bestaande platforms een gebruiksvriendelijke toepassing te kunnen realiseren en een bijdrage te leveren aan een duurzame deeleconomie.

Gebruikte technieken 

  • WordPress webdevelopment.

Heb je meer vragen of opmerkingen over de opgeleverde producten/diensten die we hebben opgeleverd?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de Mail die je beide kan vinden op het tabblad Contact.